tirsdag, januar 15, 2008

Den første dag


Turen til Norge gik gnidningsfrit. I Color Lines terminal i Hirtshals er der opstillet en motorcykel som børn kan prøve - heldigvis virkede den ikke, men med sit Spiderman logo på tanken var den alligevel meget interessant. Vi diskuterede om Spiderman er en af de gode eller en af de onde - er der nogen der kan huske det? Første stop var i Horten hvor vi skulle besøge min gamle skiven fra NSP og kollega fra TELE Greenland Knud Levi Jensen. Han stortrives med studierne og kan supplere kosten med selvfangede fisk nede fra Oslo fjorden. Der går både torsk og ørred som kan fanges direkte fra klipperne.















Mandag: Første dag på skiskole gik fint - børnene var fordelt på de respektive hold og Ditlev startede på Bittesmot holdet. De kørte både ned af en lille bakke og op med et transportbånd. Bagefter fik vi varm kakao med flødeskum og en kage til - selvom det var før frokosttid! Det var diset i dag og ved middagstid regnede det endda lidt, så der blev ikke lige taget billeder af skiløbet, men her er et billede af seks søde unger, der spiser kartoffelpizza med bacon eller rettere seks søde unger der piller løg ud af kartoffelpizza med bacon. Det er fra venstre Marie, Albert, Karl, Ditlev, Freja og Laurits.








Mette og jeg tog lidt forskudt på ski i dag. Konkurrenceløjpen ligger kun 3-400 meter fra hytten og den er meget varieret og kuperet. Konditionen er elendig, men teknikken er ikke rustet så meget siden vi sidst var på ski (Trysil 2006).



På billedet af mig ser det godt nok ud som om, at det regner men det gør det selvfølgelig ikke! Sneen smelter øjeblikkelig på den varme overtræksjakke fra Trimtex.